In 2014 zijn we gestart met onze eerste online webshop: Casa del Vino. Deze website is gespecialiseerd in Italiaanse wijnen. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook wijnen uit andere landen verkopen. Zo is Wijnclubamsterdam.nl ontstaan. Hier hebben we een breed aanbod wijnen uit veel verschillende landen. De ambitie is om dat aantal verder te laten groeien! Nu concentreren we ons nog op de online wijnwinkel vanuit hartje Jordaan. Maar we hebben ook veel meer ideeën om van Wijnclubamsterdam.nl een echte club te maken.

Waarom bestellen bij Wijnclubamsterdam.nl

  • Persoonlijke service en goede bereikbaarheid vinden wij heel belangrijk. We zijn weliswaar een online bedrijf, maar bel of mail ons gerust voor vragen of persoonlijk advies. Hieronder staan onze contactgegevens.
  • We bieden alleen wijnen aan waar we zelf echt enthousiast over zijn. Niet alleen maar alle makkelijke doorsnee wijntjes. We hebben ook een paar stoere jongens voor bij de BBQ en alcoholvrije wijnen. Of unieke wijnen van onbekende druivensoorten.
  • Onze ambitie is de beste wijnen die zich onderscheiden in prijs en kwaliteit aan te bieden voor scherpe internetprijzen. 
  • Wij hebben geen ongeloofwaardige aanbiedingen met kortingen van tientallen procenten. Wel bieden we soms echte kortingen aan via onze nieuwsbrief. Abonneer je, dan krijg je 1 tot 2 keer per maand een nieuwsbrief in je mail.
  • We zijn een webwinkel en hebben geen fysieke winkel met een kassa. Langskomen in ons kantoor en magazijn in de Jordaan kan om bestellingen op te halen.
  • Alle wijnen hebben we op voorraad, zodat we direct kunnen leveren. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is die dag verzonden. 
  • We proberen zo duurzaam mogelijk te zijn. Zo hergebruiken we al het karton en verpakkingsmateriaal dat we binnen krijgen. Al ontkomen we er niet aan de wijn in stevige verzenddozen te doen van gerecycled karton. Anders overleven de flessen het transport niet. 

 

Contactinformatie Wijnclubamsterdam.nl

Bel of mail ons ook gerust voor persoonlijk advies of vragen
Telefoon: 020-2440919
WhatsApp +31 20 2440919 (WijnclubAmsterdam)
E-mail: info@wijnclubamsterdam.nl

Adres

Wijnclubamsterdam.nl
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam

Onze bedrijfsgegevens

Wijnclubamsterdam.nl is een handelsnaam van Casa del Vino Amsterdam
KVK nummer: 34306494
BTW nummer: NL002008050B81
Bank: NL 09 TRIO 0197 9983 13