Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland bedragen € 7,95 voor orders onder € 80. Boven de € 80 is de verzending kosteloos. Verzenden naar België is € 10,45. Boven de € 100 is verzending naar België kosteloos.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst vóór 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden via PostNL. In 99% van de gevallen wordt het pakket de volgende werkdag bezorgd op het door jou opgegeven adres. Plaats je de bestelling na 15.00 uur, dan kan de bezorgtijd maximaal twee werkdagen bedragen.

Je ontvangt een automatisch e-mailbericht met de track&tracecode van het pakket, waarin een indicatie wordt gegeven .

Hou rekening met piek-momenten bij de pakketjesbezorgers, vooral met Black Friday, Sinterklaas en Kerst. Dan kan het langer duren voordat je pakket wordt bezorgd. Bestel dus op tijd of kies voor afhalen!

Bezorging

PostNL levert de bestelling bij je thuis af. Ook kan je kiezen voor bezorging op een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Mocht je niet thuis zijn dan levert PostNL je pakket af bij een PostNL Afhaalpunt. Het pakket moet binnen één week worden opgehaald. Anders wordt het naar ons teruggestuurd.

18+ leeftijdscheck

Belangrijk om te vermelden is dat met de nieuwe alcoholwet per juli 2021 er een 18+ leeftijdscheck is ingevoerd. Dit moet voorkomen dat kinderen/jongeren online alcohol kunnen bestellen. Het zomaar achterlaten bij de voordeur of bezorgen bij de buren is niet mogelijk. Degene die het pakket in ontvangst neemt moet een identiteitsbewijs laten zien aan de bezorger om aan te tonen dat hij/zij 18 jaar of ouder is.