Zakelijk

Bij Wijnclub Amsterdam hebben wij de smaakvolste cadeaus voor tijdens de feestdagen! We hebben Kerstpakketten, wijncadeaus en relatiegeschenken. Je kunt de wijnen laten inpakken in luxe houten geschenkkistjes voor 1, 2, 3 of zelfs 4 flessen! Als je wilt doen wij een persoonlijk kaartje bij de wijnkist. Handig: wij kunnen het ontwerp van het persoonlijke kaartje in eigen beheer voor jou verzorgen.

Prachtige wijncadeaus

Wij kunnen prachtige wijncadeaus voor jou samenstellen en op elk gewenst adres afleveren. Je kunt kiezen uit ons hele assortiment en dat bestaat momenteel uit bijna 900 verschillende wijnen! Je kunt kiezen uit rode wijnen, witte wijnen maar ook heel fijne mousserende wijnen, van Italiaanse Franciacorta tot Franse Champagne. Je kunt je wijncadeau bestellen vanaf 1 fles. Als je meerdere wijncadeau’s wilt bestellen is dat heel goed mogelijk, dan kunnen wij zeker een interessant voorstel maken. 

Hoe gaat het in zijn werk:

  1. Surf lekker rond op de website wijnclubamsterdam.nl en maak een voorkeur welke wijn(en) jij als geschenk wilt geven.
  2. Maak gebruik van het aanvraagformulier om je wensen aan ons door te geven. Of stuur een mail naar info@wijnclubamsterdam.nl en geef ons je wensen door. 
  3. Wij nemen contact met je op en bespreken jouw wensen, vragen en onze mogelijkheden. We bespreken het aantal wijncadeau’s, wijnkistje, persoonlijke kaartje, de gewenste leverdatum en jouw budget. Wij maken een aantrekkelijke offerte en sturen die jou toe.
  4. Geef ons door als je akkoord bent met de offerte. 
  5. Wij stellen de wijncadeaus samen zoals afgesproken en sturen die naar de door jou opgegeven adressen. Indien gewenst sturen wij elk wijncadeau naar afzonderlijke adressen. 

Vraag een offerte aan