Panamera

Dé wijnen voor iedere gelegenheid! Story Ridge Vineyards, onder leiding van de befaamde wijnmaker Steve Rued, creëert met passie een drietal Panamera-wijnen.
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Toont alle 3 resultaten

Ontdek Story Ridge Vineyards’ Panamera Lijn

Story Ridge Vineyards, gelegen in het schilderachtige Californische wijnland, brengt met trots zijn Panamera-lijn van uitzonderlijke wijnen. Deze lijn is een viering van vakmanschap, kwaliteit en passie. De wijnen zijn het resultaat van zorgvuldig geselecteerde druiven uit de beste wijngaarden van Napa Valley, waar het unieke terroir zorgt voor een perfecte rijping.

Panamera, niet de Porsche, maar de wijn

De Panamera-lijn omvat elegante en uitgebalanceerde wijnen, waaronder hun geliefde Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Merlot. Elke wijn uit deze lijn wordt gekenmerkt door rijke aroma’s, complexe smaken en een verfijnde afdronk. De Cabernet Sauvignon biedt diepe tonen van zwarte bes en vanille, de Chardonnay verleidt met hints van rijpe appel en citrus, terwijl de Merlot zich onderscheidt door zijdezachte texturen en rijp rood fruit. Dus net zoals de gelijknamige Porsche, is deze lijn elegant en bezit veel gravitatie.

Voor iedere gelegenheid

Story Ridge Vineyards’ Panamera-wijnen zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een gezellig diner thuis of een speciale viering. Ontdek de verfijning en het vakmanschap van de lijn en geniet van een onvergetelijke wijnervaring die de essentie van Californische wijnbouw belichaamt. Proef de passie van Story Ridge Vineyards in elke slok.