Bij Wijnclub Amsterdam vind je het meest schitterende jubileum cadeau! Of het nu voor je dierbare vriend, speciale familielid of voor iedereen die een jubileum viert binnen je vriendenkring is, bij ons ben je aan het juiste adres. Gemakkelijk te bestellen en afgestemd op jouw wensen. Als je behoefte hebt aan deskundig advies, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze wijnspecialisten!

Een jubileum cadeau met wijn laten bezorgen

Wijn is al decennialang een van de meest gewaardeerde geschenken bij jubilea, speciale gelegenheden of als uiting van dankbaarheid. De blijvende populariteit van dit jubileum cadeau is vooral te danken aan de veelzijdigheid ervan. Het overhandigen van een uitstekende fles wijn wordt vrijwel altijd met genoegen ontvangen!

Bij Wijnclub Amsterdam bieden wij de gelegenheid om moeiteloos een fles wijn als jubileum cadeau te laten bezorgen. Via enkele eenvoudige stappen plaats je vlot en gemakkelijk jouw bestelling. Verken ons uitgebreide assortiment hoogwaardige wijnen van gerenommeerde wijnhuizen of kies uit een van onze bijzondere jubileum wijnpakketten. Voeg een persoonlijk kaartje toe en geef via de klantnotities de gewenste bezorgdatum door voor het jubileum wijncadeau. Dit komt ook goed van pas bij last-minute presentjes! Als je op een werkdag vóór 15:00 uur bestelt, kunnen wij het zelfs de volgende werkdag nog bezorgen*. Voor wijncadeaus binnen de Amsterdamse ring kunnen wij soms, na overleg, zelfs op dezelfde dag bezorgen. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor bespreking van de opties.

Alle relatiegeschenken en wijn cadeaus worden geleverd met een pakbon zonder bedragen. Zo weet de ontvanger wel van wie het pakket afkomstig is, maar niet hoeveel het heeft gekost. De bestelfactuur met bedragen is terug te vinden in jouw account of kun je per mail opvragen bij info@wijnclubamsterdam.nl

*Houd rekening met de drukke perioden bij bezorgdiensten zoals de decembermaanden en feestdagen. Bestel op tijd en neem eventueel voor de zekerheid contact met ons op.

Wijn als jubileum cadeau verzenden

Bij Wijnclub Amsterdam kunnen alle wijnen worden bezorgd in een luxe houten wijnkist of een speciale geschenkverpakking. Natuurlijk hoort bij een cadeau ook een persoonlijke boodschap, die je kunt toevoegen met het bijgevoegde kaartje. Als je wilt, kunnen we het kaartje zelfs personaliseren met een (bedrijfs)logo. De kaartjes worden standaard met de hand geschreven, maar bij grotere aantallen worden ze gedrukt.

In veel gevallen is het belangrijk dat de levering op een specifieke datum plaatsvindt. Daarom kun je de bezorgdatum aan ons doorgeven en zorgen wij ervoor dat het op de juiste dag verzonden wordt. Hierdoor is het mogelijk om een bestelling al voortijdig te plaatsen, handig bij bijvoorbeeld het toesturen van een jubileumcadeau!

Meerdere personen verrassen met een origineel wijn geschenk? Ook dat is mogelijk middels het plaatsen van één enkele bestelling. Tijdens het bestelproces kunnen eenvoudig meerdere ontvangers en de bijbehorende bezorgadressen worden ingevoerd. Bij ieder bezorgadres zal één wijnpakket worden bezorgd. Via een aparte stap in het bestelproces kan aangegeven worden welk product op welk bezorgadres geleverd zal worden.

Hoe kies ik het perfecte jubileum cadeau?

Iemand verrassen met een mooie fles wijn is altijd een genot, maar hoe maak je de juiste keuze? Hier zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen bij het selecteren van het ideale jubileum cadeau met wijn.

Wat is het budget?

Het bepalen van het budget is een goede start. Meestal heb je al een idee van wat je wilt uitgeven aan het jubileum cadeau. Ons prijsfilter kan hierbij van dienst zijn! Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om verschillende prijsklassen te accommoderen. Voor elk budget is er een geweldig jubileum wijncadeau te vinden!

Wat is de gelegenheid?

Het geven van een fles wijn is toepasselijk bij een groot aantal gelegenheden. Doorgaans hebben deze een feestelijk tintje, zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft. Maar ook als bedankje voor bijvoorbeeld een verleende dienst is wijn uitermate geschikt. Een wijn in speciale cadeauverpakking leent zich perfect voor een feestelijke gelegenheid zoals een verjaardag. Ons wijn assortiment bestaat uit een groot aantal cadeauverpakkingen, variërend van 1 fles tot 4 flessen. Wanneer de wijn al inclusief cadeauverpakking of kistje wordt getoond hoef je geen extra cadeauverpakking meer te selecteren.

Voor wie is het wijn geschenk?

Vervolgens is het verstandig om na te denken over de voorkeur van de ontvanger. Wat drinkt de persoon (op de personen) het liefst? Valt rode wijn goed in de smaak of gaat de voorkeur meer uit naar witte of rosé wijn. Op basis daarvan bepaal je eenvoudig welk soort wijn geschikt is. Indien dit lastig te achterhalen valt is het natuurlijk een goede mogelijkheid om een gecombineerd wijnpakket van bijvoorbeeld rood en wit te bestellen. Uiteraard staan onze wijnexperts ook voor je klaar om te helpen bij deze keuze.

Tevens is de oorsprong en druifsoort voor veel wijnliefhebbers een belangrijk punt. Doorgaans zijn landen zoals Italië, Frankrijk en Spanje erg populair. Kies je een wijngeschenk uit één van deze landen, dan kun je rekenen op heerlijke wijnen van bekende druiven en streken zoals Puglia, Veneto, Bourgogne of Rioja. De minder voor de hand liggende landen (bijvoorbeeld Zuid-Afrika of Portugal) produceren tevens schitterende wijnen die uitermate geschikt zijn om te geven. Indien het bestelde wijngeschenk bestemd is voor meerdere ontvangers, is het raadzaam om een wijn te kiezen die bij een breed publiek in de smaak valt. Ga dan voor een toegankelijke druif zoals de Primitivo of Merlot.

Daarnaast kan er ook nog rekening worden gehouden met de periode wanneer het geschenk wordt gegeven. In de zomermaanden wordt doorgaans meer gekoelde wijn gedronken, zoals wit en rosé. In de wintermaanden gaat de voorkeur bij velen uit naar een rode wijn.

Wijn bestellen als relatiegeschenk

Voor het versturen van een wijn naar zakelijke klanten en relaties is Wijnclub Amsterdam ook uitermate geschikt. Tijdens de kerstperiode wordt het assortiment uitgebreid met speciale edities welke enkel tijdens de feestdagen verkrijgbaar zijn. Via het overzichtelijke bestelproces kunnen eenvoudig meerdere bezorgadressen worden opgegeven. Handig wanneer je meerdere relaties op hetzelfde moment met een wijngeschenk wilt verrassen! De betaling verloopt, indien gewenst, middels een factuur. Op de factuur zal ‘relatiegeschenken’ getoond worden om aan alle BTW-eisen te voldoen. Voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen stellen we graag een passende offerte op.

Kaartje op maat

Voor het overbrengen van een persoonlijke boodschap, of bijvoorbeeld een nieuwjaarswens, is het mogelijk om een mooi kaartje toe te voegen. Dit kaartje kan op verschillende manieren worden gepersonaliseerd. Standaard zijn er een aantal thema’s waaruit gekozen kan worden, zoals Bedankt, Happy Birthday, Proost, etc. Hieraan kan vervolgens een eigen tekst worden toegevoegd. De tekst wordt met de hand op het kaartje geschreven voor de persoonlijke touch.

Ook is het mogelijk om een drukklaar bestand aan te leveren om toe te voegen aan de relatiegeschenken. Denk aan een bedrijfsboodschap met logo.

Een adressenbestand aanleveren

Wanneer je alle, of een groot deel van de zakelijke relaties een wijngeschenk wilt toesturen is het wel zo prettig om hiervoor een eigen adressenbestand aan te leveren. Wij kunnen ieder formaat en bestandsindeling verwerken zodat de verzending razendsnel uitgevoerd kan worden. Indien je nog niet over een eigen bestand beschikt maar deze wel wilt creëren hebben wij hiervoor een handig template beschikbaar. Download hier het adressen template (.xlsx)