Kolonne Null Non alcoholic wines

Kolonne Null is een jong Duits bedrijf gespecialiseerd in alcoholvrije wijn. Ze halen de wijn uit heel Europa om er in Duitsland de alcohol uit te halen. Bij Wijnclub Amsterdam zijn we erg enthousiast over de alcoholvrije wijnen van Kolonne Null.
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Toont alle 4 resultaten

Kolonne Null is een Duitse producent van hoogwaardige alcoholvrije wijn

Kolonne Null is een jong Duits bedrijf gespecialiseerd in alcoholvrije wijnen. Opgericht in 2018 en nu al één van de meest gespecialiseerde bedrijven voor alcoholvrije wijn ter wereld. Ze halen de wijnen uit heel Europa en dealcoholiseren deze in Duitsland. Hun wijnen zijn stuk voor stuk erg smaakvol! Bij Wijnclub Amsterdam zijn we erg enthousiast over de alcoholvrije wijnen van Kolonne Null.

De combinatie van traditioneel vakmanschap met Duitse technologie

Kolonne Null maakt heerlijke alcoholvrije wijnen door traditioneel vakmanschap te combineren met Duitse hoogwaardige technologie. Ze zijn geëvolueerd van nieuwkomers in de sector tot marktleiders.

Wat het bedrijf zo bijzonder maakt, is dat het hun doel is om de kenmerken van het teeltgebied, de druif en de wijnmakers in de fles te brengen, maar dan zonder alcohol.

Er wordt eerst gewonen wijn gemaakt waar later de alcohol uit gehaald wordt

Kolonne Null werkt samen met wijnboeren. Samen bepalen ze vóór de oogst al met de wijnmakers hoe ze de wijnen willen ontwikkelen.